Despre noi

Suntem o organizatie juridica de drept privat, fara scop patrimonial, apolitica, non-guvernamentala si non-profit si avem ca scop initierea si desfasurarea unor actiuni cu caracter umanitar in favoarea copiilor si adultilor bolnavi sau cu dizabilitati.

De ce?

Pentru ca, in 2010, am venit eu, fetita IRINA-ANASTASIA, iar nasterea mea a schimbat vietile tuturor, altfel decat isi imaginau…

Am fost diagnosticata cu tulburare globala de dezvoltare de cauze necunoscute, si la numai 4 luni, am inceput terapiile. Cum nicio testare sau investigatie medicala nu a facut lumina in cazul meu, terapiile au continuat, din ce in mai variate, cu rezultate incete, dar sigure. Asa am pasit in lumea dizabilitatii.

Cand am implinit 5 ani, mami, tati si bunica au infiintat “Asociatia Irina Anastasia”. Pentru ca eu sa pot continua terapiile care sa ma ajute sa merg independent, sa comunic, sa vorbesc, sa inteleg lumea din jurul meu… Si progresez incet, dar sigur.

Cu timpul, mi s-au alaturat Vladut și Matei.

Cu ajutorul sponsorizarilor și donatiilor către asociatia care îmi poarta numele, toți trei avem șansa de a ne continua terapiile.

Și, cu timpul, speram sa crestem și sa oferim aceasta șansa și altor copii cu dizabilitati.

Iar voi ne puteți ajuta sa-i ajutam!